Balaton7 helyett Nyitott Balaton!

A megszokott Balaton7 szezonnyitó rendezvénye helyett idén új névvel, de megszokott tartalommal, a Nyitott Balaton héten ugorhatunk fejest május 1-11-ig a magyar tenger csábító rendezvényei, túraajánlatai, számos városi piknikje, kulturális kínálata, borospincéje vagy éppen kerékpáros kirándulása közé.
Bővebben

Programok Május 1-jére

4 napos majális az északi parton

Május elseje kapcsán egy igazán hosszú hétvégénk lesz, összesen négy nap kimenőt kapunk a hétköznapokból, tehát számtalan programot ki tudunk próbálni a Nyitott Balaton programsorozaton, amit talán még Balaton7 néven ismerhetnek a májusi Balatonozók.
Tovább

Májusi hosszú hétvége a déli parton

Az idei május 1-je négy nap pihenőt hoz, ami májusban valódi ajándék. Ha a Balatonhoz indulunk, akkor sem fogunk unatkozni, ha nem tudunk megmártózni a tó vizében. A déli-parton például biciklitúra, piknik, sőt, krokodilok is várnak. Jó tudni: a korábbi Balaton7 helyett most a Nyitott Balaton programjain vehetünk részt.
Tovább

Úti tippek

Barátokkal a Balatonnál

A buli már májusban beindul a Balatonon, úgyhogy érdemes körbetelefonálni a haverokat, és nekivágni a tónak! Zene, tánc, extrém sportok vagy lazítás – minden, ami egy átbulizott hétvégéhez kötelező.

Balaton – a szerelmesek tava

Vidd el kedvesed egy Balaton körüli útra. Túrázzatok a dombokon, élvezzétek a friss Balatoni borokat, napozzatok a parton, sétáljatok a szebbnél szebb városokban vagy relaxáljatok a termálfürdőkben. Bemutatjuk milyen a Balaton kéz a kézben.

Családi programok a Balatonnál

A Balaton olyan hely, ami összehozza a családot – a főszezon előtt is. Olyan sok közös programot csinálhatunk itt a kalandparktól, a kerékpáros túrán át, az élményfürdőzésig, hogy felsorolni is nehéz. Így minden korosztály számára találunk bőséges szabadtéri programot a Balaton-parton, és a nagycsaládosok is sok-sok ideális pihenési lehetőség közül választhatnak.
Tovább
Tovább
Tovább

Felfedezés

Drótszamáron a Balaton mentén

Azok számára, akik szeretnek kerékpározni, a Balaton régió egy igazi paradicsom! Sokfelé lehet biciklizni – a Balatoni Bringakörúton és számos ajánlott túraútvonal mentén, mintegy 210 km hosszú, végig táblával jelölt útvonalon.

Ízes Balaton: halak, borok és piacok

Nincs is annál kellemesebb dolog, mint egy fárasztó hét után a balatoni hétvégékbe beburkolózni, és élvezni a szabadtéri programokat, a kiváló balatoni bort, az ízes halakat, és kilátogatni a különleges helyi piacok valamelyikére.

Balaton és a Kis-Balaton tájain

Májusban, sőt, még talán június elején is tökéletes az időjárás arra, hogy a túrázás, természetjárás legkülönbözőbb formáinak (vagy ezek extrém megfelelőinek) hódoljunk a Balatonnál. Gyorsan össze is szedtük, mennyi mindent tudunk felkeresni pár hét leforgása alatt a Balaton körül: vulkánok, a „Hegyestű", barlangok, földalatti tó, 27 természetvédelmi terület, óriási levendulamező, kormoránok, kócsagok, hihetetlen panoráma és számtalan kilátó. Ugorjunk is neki a túratervezésnek!
Tovább
Tovább
Tovább