Nincs eredmény.

Programok Május 1-jére

4 napos majális az északi parton

Május elseje kapcsán egy igazán hosszú hétvégénk lesz, összesen négy nap kimenőt kapunk a hétköznapokból, tehát számtalan programot ki tudunk próbálni a Nyitott Balaton programsorozaton, amit talán még Balaton7 néven ismerhetnek a májusi Balatonozók.
Tovább

Májusi hosszú hétvége a déli parton

Az idei május 1-je négy nap pihenőt hoz, ami májusban valódi ajándék. Ha a Balatonhoz indulunk, akkor sem fogunk unatkozni, ha nem tudunk megmártózni a tó vizében. A déli-parton például biciklitúra, piknik, sőt, krokodilok is várnak. Jó tudni: a korábbi Balaton7 helyett most a Nyitott Balaton programjain vehetünk részt.
Tovább

Úti tippek

Barátokkal a Balatonnál

A bulit nem lehet elég korán kezdeni: a Balaton kinyitott, Nektek is ott a helyetek, érdemes körbetelefonálni a haverokat, és tavasszal is nekivágni a tónak! Zene, tánc, extrém sportok vagy lazítás – minden, ami egy átbulizott hétvégéhez kötelező.

Balaton – a szerelmesek tava

Vidd el kedvesed egy Balaton körüli útra. Túrázzatok a dombokon, élvezzétek a friss Balatoni borokat, napozzatok a parton, sétáljatok a szebbnél szebb városokban vagy relaxáljatok a termálfürdőkben. Bemutatjuk milyen a Balaton kéz a kézben.

Családi programok a Balatonnál

A Balaton olyan hely, ami összehozza a családot – a főszezon előtt is. Olyan sok közös programot csinálhatunk itt a kalandparktól, a kerékpáros túrán át, az élményfürdőzésig, hogy felsorolni is nehéz. Így minden korosztály számára találunk bőséges szabadtéri programot a Balaton-parton, és a nagycsaládosok is sok-sok ideális pihenési lehetőség közül választhatnak.
Tovább
Tovább
Tovább

Felfedezés

Balaton és a Kis-Balaton tájain

Májusban, de koratavasszal is tökéletes lehet az idő arra, hogy a túrázás, természetjárás legkülönbözőbb formáinak (vagy ezek extrém megfelelőinek) hódoljunk a Balatonnál.

Ízes Balaton: halak, borok és piacok

Nincs is annál kellemesebb dolog, mint egy fárasztó hét után a balatoni hétvégékbe beburkolózni, és élvezni a szabadtéri programokat, a kiváló balatoni bort, az ízes halakat, és kilátogatni a különleges helyi piacok valamelyikére.

Drótszamáron a Balaton mentén

Azok számára, akik szeretnek kerékpározni, a Balaton régió egy igazi paradicsom! Sokfelé lehet biciklizni – a Balatoni Bringakörúton és számos ajánlott túraútvonal mentén, mintegy 210 km hosszú, végig táblával jelölt útvonalon.
Tovább
Tovább
Tovább